Michail Kostava

info@worldpercussion.nl
06-10945138
             


    French     French     French

Over ons

Michail Kostava (ofwel Misha)

Geboren in Kutaisi Georgia. Op vijfjarige leeftijd begon Misha slagwerk te spelen bij een muziekschool. Hij studeerde af in 1979 aan de National Conservatorium Tbilisi (later gekwalificeerd door kwalificatie Conservatorium van Amsterdam). Tijdens zijn studie". was hij ook docent muzikant voor Bacl Sea Shipping Company en andere cruise-companies zoals Neackermann, Touropa en Intramark, waar deel uit maakte van internationale showprogramma's met Jean & Joe, Helmer Kraus, Ingo tomas en vele andere.

Misha heeft deelgenomen aan uiteenlopende muziekfestivals in Georgia, Rusland, Europa en Afrika. In 1983-1984 gaf hij les aan de National Music Academy in Kutaisi en gaf concerten met het National Classic Orchestra als master-percussionist en marimba speler. Hij heeft de master status voor klassiek, jazz, afrikaans, rock en moderne popmuziek. Sinds maart 1995 woont Misha in Nederland en treedt regelmatig op, zowel solo als met groepen, voor publiek en voor radio/tv programma's.M. Sound Production

M. Sound Production is een Djembé school, opgericht in 1998, waar jong en oud djembé en ander slagwerk kan leren bespelen. Er wordt les gegeven in diverse percussiestijlen zoals Afrikaans, Latijns Amerikaans en diverse Arabische stijlen.

Op diverse lokaties wordt elk cursjaar les gegeven aan tientallen gevorden en beginners. Zowel jong als oud kan djembé leren spelen. Gewoon voor de ontspanning, de ontstressing of de gezelligheid. Lessen en optredens worden op verschillende lokaties in de regio van Leiden gegeven.

In 2009 hebben wij ons aanbod uitgebreid met de mogelijkheid drumles te krijgen. Hierbij kan één op één alle geheimen van het drumstel worden geleerd.

In 2011 hebben wij ons aanbod wederom uitgebreid met de mogelijkheid les te krijgen in piano jazz improvisatie. Hierbij wordt geleerd hoe dit prachtige instrument kan worden bespeeld. Variatie staat hierbij centraal.